Eng Hun

Online job

Köszönjük, hogy honlapunkat meglátogatta!

Célunk az elhelyezkedés támogatása, illetve a munkáltatók informálása.

Amennyiben ön ÁLLÁSKERESŐ,
bátran jelentkezzen az álláskeresőket célzó oldalakon, hiszen ott nem csak állásokat talál. Olyan információk és szolgáltatások találhatók ezeken a honlapokon, melyek a munkavállalási lehetőségek mellett a munkavégzéssel kapcsolatosan felmerülő problémákra, a munka világával kapcsolatos eseményekre próbálnak megoldást adni. 
(Hasznos információk, képzések, hírek, programok, ellátások és állásajánlatokra való jelentkezési lehetőség.)
Próbálja meg, és jelentkezzen be a www.munka.hu oldalon a "Foglalkoztatás", és azon belül az „Álláskeresőknek” linken. Jelentkezését a Nemzeti Foglalkozási Szolgálat (NFSZ) örömmel fogadja és támogatja problémái megoldásában, fejlesztésben és elhelyezkedésben.  Amennyiben személyes segítségre, tanácsra van szüksége személyesen keresse fel a

  Foglalkoztatási Főosztály ügyfélszolgálatát, 6000 Kecskemét, Klapka u. 34, Telefon: + 36 (76) 795 600 (Ügyfélfogadás: H-Sz 08:00 – 15:00, Cs 08:00 – 16:00)
 
Lehetősége van a  „Virtuális Munkaerőpiac Portál” (VMP) elnevezésű online álláskeresési portál elérésére is. Ezt a www.munka.hu portálon belül a "Virtuális munkaerőpiaci portál" menüpontra kattintva találja. Ezen az oldalon érdeklődési köre szerint nagy számű álláshirdetésből válogathat. Ahhoz, hogy a városunkban rejlő lehetőségeket értékelje, a keresőbe Kecskemétet írja be.

Ezen a felületen a munkáltatók és a munkavállalók könnyebben, egyszerűbben találnak egymásra. A „Virtuális Munkaerőpiac Portál” (VMP) közvetlenül is elérhető a https://vmp.munka.hu/ linken.

Amennyiben Ön MUNKÁLTATÓ,
az Ön számára a www.munka.hu a munka világával kapcsolatos híreket, programokat, pályázati lehetőségeket és ezzel az adózási és HR ismeretek szolgáltatja, közreadja a képzési, fejlesztési  lehetőségeket.
Az oldal a megfelelő munkaerő megtalálási lehetőség mellett a munkáltató törvényi kötelezettségeinek betartását elősegítő információkat tartalmazza. Erre az oldalra belépve a regisztrált munkáltatók számára a felület felhasználói névvel és jelszóval történő online ügyintézésre ad lehetőséget. A www.munka.hu oldal munkaerőpiaci felmérések, előrejelzések gazdag tárát szolgáltatja.

Kecskemét városában elérhető szolgáltatási, kulturális, infrastrukturális, lakhatási, utazási és a város életével kapcsolatos aktuális programokat a munkalehetőségeken túl a www.kecskemet.hu honlapon éri el.

További hírek, információk a www.kecskemetpaktum.hu oldalon találhatók.
 

Bejelentkezés

GINOP pályázatok a KKV-k versenyképességének erősítésére Felhívjuk a figyelmet a széchenyi2020 palyazat.gov.hu pályázati portálon lévő pályázati kiírásokra, melyekkel egyre több lehetőség nyílik a KKV-k számára versenyképességük erősítésére, innovációs tevékenységek, kutatás-fejlesztési projektek, piaci megjelenés támogatása által. Néhány pályázati felhívás: GINOP-1.3.1-15 Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása GINOP-2.1.1-15 - Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása GINOP-2.1.3-15 - Iparjog GINOP-2.1.4 - Innovációs voucher GINOP-2.1.7-15 - Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés