Eng Hun

KÉRDŐÍVEK

Gazdaságfejlesztés igényközpontúan

Tudáspark pályázati programunk részeként kérdőíves felméréseket végeztünk Klasztertagjaink és a térségi vállalatok, vállalkozók körében általános üzletviteli és kiemelten innovációs tevékenységeik, igényeik és céljaik megismerésére.
Kérdőíves felmérésünket tovább folytatjuk, melyek kitöltése felérhet akár egy virtuális ön coachinggal is, hiszen a strukturált kérdések megválaszolása jó apropója lehet a vállalatai tevékenységek átgondolásának.
A kérdőívekre adott válaszaikat bizalmasan, üzleti titokként kezeljük és a válaszokat csak összegzett formátumban adjuk át a gazdaságfejlesztési programok kidolgozásához és szolgáltatásaink fejlesztése érdekében használjuk fel azokat.

A kérdőíveket az alábbi linkekre kattintva lehet kitölteni, pdf formátumban letölthetőek a könnyebb áttekinthetőség érdekében.

Együttműködés a versenyben – klaszterközi innovációs kérdőív
https://docs.google.com/forms/d/189IQo8zpYFtU2sNZd06dCeCWQ4pOh4YkpXIemlaIykA/viewform

Együttműködés a versenyben - innovációs kérdőív
https://docs.google.com/forms/d/1FDsWWuJouWUCpcl1-QOZMy1o0_Ec37DM6blNIKLV58E/viewform

Vállalati kulcskérdések - 10 kérdéscsoport
https://docs.google.com/forms/d/1ORqUnN4WX82bwvQux7My7CMTnh6zql9_e8c97j7XUrs/viewform 
 

Bejelentkezés

GINOP pályázatok a KKV-k versenyképességének erősítésére Felhívjuk a figyelmet a széchenyi2020 palyazat.gov.hu pályázati portálon lévő pályázati kiírásokra, melyekkel egyre több lehetőség nyílik a KKV-k számára versenyképességük erősítésére, innovációs tevékenységek, kutatás-fejlesztési projektek, piaci megjelenés támogatása által. Néhány pályázati felhívás: GINOP-1.3.1-15 Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása GINOP-2.1.1-15 - Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása GINOP-2.1.3-15 - Iparjog GINOP-2.1.4 - Innovációs voucher GINOP-2.1.7-15 - Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés